Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheter

Högeffektiv produktion, dubbel sinnesro
Släpp tid: 2020-10-22 16:01:02  träffar: 12

För närvarande sprider sig fortfarande epidemisituationen i det nya koronaviruset, och produktionskapaciteten för masker i Kina återhämtar sig fortfarande nervöst. Under denna speciella period, Huayuan Havepur   fortfarande ger människor en bekväm och bekväm " barnflicka-stil " produktionsmiljö med hög effektivitet och sinnesro.

 

När vi går in i produktionsverkstaden kan vi se att alla automatiska maskproduktionslinjer fungerar. Alla tekniker bär masker, handskar, skoöverdrag och skyddskläder. Varje produktionslinje är utrustad med flera personer för produktionskontroll. Med den stabila driften av utrustningen, efter skivning, kantning, punktsvetsning och andra procedurer, inspekteras, sorteras, räknas och påsas en massa upprepade gånger från råvaror till gjutning.

  zmkm-800_800 (80)_看图王.jpg

Maskerna producerade av Huayuan Havepur   är aldrig tvetydiga i förpackningen. Generellt används masker för att kontrollera maskernas bakterieinnehåll främst genom rena verkstäder, personalhygienkontroll och andra åtgärder.

 

Masker av medicinsk kvalitet bör steriliseras i högre grad. Efter desinfektion och förpackning bör den återstående etylenoxiden i masker analyseras statiskt. Inte bara den inre förpackningen är inställd för att undvika att masken kommer i kontakt med yttre föroreningar, utan också masken är boxad för att ytterligare isolera föroreningarna och göra den bekvämare att bära den rent.

 

Varje produktionslänk ger oss Förutom strikta produktionslinjer och råvaror och maskernas kvalitet, bestämmer förpackningen av masker i hög grad säkerheten för masker.

 

Sämre förpackning eller till och med ingen förpackning kan naturligtvis inte undvika sekundär förorening, vilket gör att masker förlorar grundläggande säkerhetsskyddsåtgärder.

 

Företaget sätts helt i produktion, den dagliga produktionen av masker överstiger en miljon bitar, produktionslinjen går effektivt, 100% fabriksförsörjning, kvalitetssäkrad, säker och oberoende förpackning, garanterad sinnesro och fabriksplats har sålts alla över världen!


Tidigare: Produktionskvaliteten är pålitl...

Nästa: Hösten och vintern kommer, glöm...