Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheter

Stark professionell styrka driver utformningen av produktionslinjer
Släpp tid: 2020-08-29 13:54:48  träffar: 5

Som ett dotterbolag till Huayuan Health, Huayuan Havepur   har rik professionell produktionserfarenhet på grund av dess starka hårdvaruförhållanden och reserven av professionell och teknisk personal. Huayuan Havepur   kommer snabbt att slutföra produktlinjens layout 2020 och snabbt inse högkvalitativ massproduktion. Bortsett från den konsekventa dag- och nattkampen, förlitar det sig främst på stark professionell styrka.

 

  Först och främst Huayuan Havepur   har inte bara fabriksverkstäder utan har också professionellt utrustade R & D-laboratorier och dussintals R & D-personal, som inspekterar och övervakar skyddsförmågan hos maskråvaror, och utför inspektion i realtid och uppgraderar innovation för maskkvalitet för att eskortera en smidig produktion av fabriken.

 

För det andra är högkvalitativa masker oskiljbara från rena rum, professionell utrustning och professionella elitlag. Huayuan Havepur   skapar inte bara en ren och steril produktionsmiljö utan har också professionell beväpnad utrustning in och ut ur verkstäder och mer än 10 professionella produktionslinjer. Varje produktionslinje, inklusive olika kugghjul, kedjor, rullar, rullar och andra delar, övervakas av professionella i realtid, vilket inte bara uppnår en daglig produktion på cirka 1 miljon utan också säkerställer kvaliteten på varje mask från råvaror till leverans . Varje mask har klarat bedömningen av livsmedels- och drogövervakningsavdelningen.

 

Nuförtiden, Huayuan Havepur   maskproduktionslinjen körs med full kapacitet och kommer att sträva efter att lindra bristen på masker hemma och utomlands. För närvarande har den vunnit samarbete och stöd från många apotek och offlinebutiker, vilket ger starkt materiellt stöd för att vinna epidemiskampen och har officiellt öppnat den internationella marknaden 2020 och ger säkerhetsskydd för hela världen.

Tidigare: Masker vaktas av kärlek, och hel...

Nästa: Produktionskvaliteten är pålitl...