Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheter

För att bekämpa epidemin, Huayuan Havepur värme relä
Släpp tid: 2020-07-28 17:07:17  träffar: 11

Nyligen, i " efter epidemi " När epidemin gradvis har avtagit har det funnits tecken på en plötslig comeback.Från utländska länder med mer än tio,000 nya fall varje dag, till nordost, Peking, Xinjiang, Hongkong och andra platser i landet, sker en återuppfödelse igen.Den komplexa och föränderliga inhemska och utländska miljön står återigen inför svåra tester orsakade av epidemin.

pexels-photo-4108266.jpeg

Enligt den stora rapporten om den nya koronavirusepidemin från och med juli 24 nådde antalet bekräftade fall i Kina 87,000.Samtidigt har antalet bekräftade fall utomlands nått 5.48 miljoner, och det sammanlagda antalet bekräftade fall utomlands har överskridit 15.57 miljoner.Till exempel, vilket skrämmande antal!

640.jpg

Enligt det statistiksystem i realtid som Johns Hopkins universitet i Förenta staterna har offentliggjort i juli 22:a i Eastern Time har Förenta staterna, som ligger i centrum för epidemins virvel, nyligen diagnostiserat mer än 56,000-fall och lagt till 1,330 nya dödsfall på en dag.Den positiva takten i juli fördubblades nästan från juni.


Före slutet av epidemin har efterfrågan på masker på den inhemska och utländska marknaden fortsatt att öka, vilket har hållit " Maskverksamhet med masker " På gränsen.

微信图片_20200525153331.jpg


Kina, som " världens fabrik " De tillverkade energiskt masker under epidemin och sålde dem i stora mängder runt om i världen.Produktionskapaciteten för masker har ökat från över tjugo miljoner per dag före epidemin till mer än tjugo,000 om dagen i början av epidemin, en omedelbar ökning av tio gånger!Kina och\Χ39;s produktionskapacitet för masker har tilldelats titeln " Värld nr. 1 " Men maskerna är ändå förbrukningsbara, den global a efterfrågan på masker är för stor, och den står fortfarande inför enorma utmaningar för att fullt ut möta efterfrågan på marknaden.


Huayuan har satt segel för allmänt krig. " epidemi "

Shenzhen Huayuan. HavepurGenericName Medical Technology Co., Ltd. (betecknas som " Huayuan Youpu " som ett helägt dotterföretag till Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd, är inriktat på produktionen, R & D och försäljning av medicinska och dagliga förnödenheter.Det är ett spjutspetsteknikföretag med produkter som omfattar hälso- och sjukvård, personlig vård, hemvård, mödravård och barnomsorg samt andra områden, och som har sitt eget " HavepurGenericName " märke.

环球-公司-15_看图王.jpg  

Som det viktigaste utvecklingsprojektet för " Huayuan. HavepurGenericName " masker, gruppen har gett fullt investeringsstöd.Nu har den två,500 kvadratmeter med rena och dammfria verkstäder av 100,000 kvadratmeter, 120 kvadratmeter med rena inspektionsrum på 10,000 kvadratmeter, och mer än tio automatiska produktionslinjer för utrustning.När det gäller hårdvaru- och mjukvaruförhållanden för produktion av sterila medicintekniska produkter produceras ungefär en miljon masker dagligen.

1DX21913.jpg

" Huayuan Havepurvietnam. kgm " har inhemsk avancerad och mycket automatiserad produktionsteknik och teknik för medicinsk skyddsutrustning, och tillhandahåller kunderna bättre tjänster och produkter av hög kvalitet genom ett fullständigt kvalitetssäkringssystem och modern a förvaltningsmetoder.


Hittills har alla produkter som framställts av " Huayuan. HavepurGenericName " har erhållit tillverkningstillstånd från den nationella myndigheten och har fått tillstånd att sälja hemma och utomlands.


Som tillverkningstillståndet för medicintekniska produkter för Food and Drug Administration, T/CTCA 7-2019, standardcertifiering för engångsmasker och registrering av engångsmasker av Food and Drug Administration, som uppfyller YY.T 0969-2013 och Nelson1289179-S01 standard Etc.Medicinska kirurgmasker har fått registrering och certifiering från China Food and Drug Administration, och Kn95-masker har passerat SGS EN149-2001, GB2626-2006 testkvalifikationer och så vidare.

自资质图.png

Samtidigt, Havepur, som ett eget varumärke av " Huayuan. HavepurGenericName " och genomför " Ödets gemenskap " Begreppet " En värld, en jord " fokuseras på inhemska och utländska distributionskanaler och startar helt och hållet online- och offline, t.ex. genom att använda plattformar som Alibaba International Station, 1688, Global Källor Network, Pinduduo osv. för att samarbeta med många apotek offline för att hjälpa fler och fler människor att skydda sin hälsa, övervinna svårigheter,och använda praktiska åtgärder för att bekämpa den globala epidemin bidrar till uppdraget.


Epidemin har ännu inte upphört, och skyddsarbetet kan fortfarande inte avta.I framtiden, " Huayuan. HavepurGenericName " kommer alltid att ansluta sig till det elitvetenskapliga forskarlaget för att följa utvecklingsriktningen av hög kvalitet, aktivt utöva socialt ansvar, fortsätta att fördjupa och utöka hälsovårdsprojekt och fortsätta att ständigt uppdatera masker Kvaliteten innebär att Kina och världen får ett mer professionellt hälsoskydd.


Jag hoppas att epidemin kommer att avta så snart som möjligt, låt oss gå framåt tillsammans, Kina, kom igen!Kom igen, världen!

Tidigare: Huayuanska allmänna maskprodukte...

Nästa: Utmaningar mot förebyggande av e...