Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nyheter

Vi får inte försämra våra ansträngningar för att förebygga och kontrollera den globala epidemin
Släpp tid: 2020-05-27 18:14:47  träffar: 27

I slutet av året och början av året kom ett plötsligt utbrott av covid-19-viruset i framkant. Fram till nu pågår fortfarande epidemin förebyggande och kontroll, vilket gäller människors säkerhet och hälsa.


För närvarande, eftersom epideminsituationen i Kina är under mer stabil kontroll, samlar och kineser den kinesiska regeringen såväl som många organisationer och individer nödmasker från Iran, Japan, Republiken Korea, Filippinerna och andra länder i världen i formen av kärlek och hjälp och att ge varmt stöd för hälsoskyddet för människor över hela världen.


De " hjältar " i varje era är inte desamma, vare sig det är de kinesiska medicinska arbetarna som går framme eller medicinska arbetare och volontärer som åker utomlands för att rädda de sårade och rädda de döende.


För närvarande är det vi kan göra tillsammans med Havepur för att skydda oss själva och bidra till vår hälsoskydd för fler människor runt om i världen. Tillsammans kommer vi att kämpa mot epidemin och övervinna svårigheterna.

Tidigare: Hur ska vi kunna fortsätta att s...

Nästa: Hur man väljer mask, hur man bä...